projektledning

projektledning

Teambuilding

projektledningsutbildning

Inom projektledning är det viktigt att man lär sig att jobba i grupp, hur man undviker onödigt arbete och hur man strukturerar informationsflödet för varje steg som kommer upp i ens projekt med hjälp av mjukvara, visualisering och tavlor. Med projekt som arbetsform ökar man chanserna för starka resultat och är en sammansättning av verktyg och metoder vars mål är att leverera verksamhetsnytta. Det finns många olika metoder inom projektledning och den som vi förespråkar något mer än andra är agil projektledning. Detta för att det idag är den dominerande utvecklingsmetoden och kan användas inom de flesta typer av projekt. Utöver agil projektledning levererar vi självklart kunskap inom fler projektledningsmetoder så att man får möjligheten att använda vilken metod man än behöver. 

  • Projekt som arbetsform & dess fördelar
  • Skapa effektiva team
  • Förstudie
  • Planeringsprocesser
  • Genomförande
  • Avslut & effekt

Vad gör en projektledare?

En projektledare ska till grunden ha god självinsikt för att kunna förstå sin omgivning och ska med detta ge projektmedlemmarna förutsättningarna att lyckas. Att ha en utbildad projektledare i sitt team ger verksamheter en ledare som kan sätta upp mål och följa upp resultaten.

projektledningsutbildning leder till många post it-lappar

Är ni redo att ta er projektledning till nästa nivå?

Oavsett om ni vet svaret på denna fråga eller ej, kan vi stå till tjänst. Fyll i era uppgifter nedan så hör vi av oss!

< SEO-text om projektledning med länk till annan relevant tjänstsida >

Var denna utbildningen inte det ni sökte?

Skulle en annan utbildning passa bättre?

Läs vidare om våra andra utbildningar och tjänster för att hitta det som krävs för att ta dig och din verksamhet närmare målet! 

Vad vill ni uppnå?

Det är viktigt att sätta upp smarta mål för att ha något konkret att sträva efter och utefter det utveckla effektiva medel för att nå målen.

Vilka är målen? Varför?

Vad händer efter att målet uppnåtts? 

Close Menu

projektledning

Att påbörja något som sedan aldrig slutförs eller tar längre tid än nödvändigt är slös på tid och resurser och är vanligare än vad man tror. Denna utbildning kommer ge dig kunskaper i hur du planerar, driver och avslutar projekt på effektivast sätt möjligt. Dessa lärdomar kommer leda till projekt som ger resultat på riktigt. Genom att inleda rätt projekt med rätt människor i kombination med effektivt ledarskap blir goda resultat ett faktum. Kommunikationen är också avgörande och därför är vår utbildning laddad med både teoretisk och praktisk kunskap.

teambuilding

Förmodligen vår mest uppskattade utbildning! Människor gillar att placera både sig själva och andra i fack vilket är väldigt begränsande. Forskare har länge bråkat om det är arv eller miljö som har störst inverkan på vårt beteende. Det enda man kan konstatera är att man inte kan göra något åt arvet men vi kan påverka miljön. Denna utbildning ger er hopp och inspiration om utveckling för att bli den personen du vill vara. Att skapa harmoni i ett team med stark sammanhållning är grunden för ett framgångsrikt företag. Vi ser alla människor som sitt eget varumärke. Vad medarbetarna utstrålar är vad företaget utstrålar.