Ledarskapsutbildning

ledarskap steg 1-3

Coaching för utveckling

utbildning för utbildare

säljledning

heltäckande ledarskapsutbildning

Ledare ska utveckla goda relationer, spara tid och ta kloka beslut så att människan, gruppen och företaget blir nöjda! Vad krävs för att alla ska bli nöjda då? En fråga som kräver mängder mer svar och troligen ännu fler förmågor. Att föra människor, grupper och företag framåt mot ett gemensamt mål baserat på grundläggande värderingar och sunda tankar är något vi anser är en bra början och allting börjar med vem du är, vad du vill och varför.

Vår ledarskapsutbildning finns i flera olika steg beroende på just din situation.

  • Insikter i mänskligt beteende
  • Individuella motivationsfaktorer
  • Olika ledarstilar
  • Bra & dåligt ledarskap - förstå skillnaden
  • Bibehåll & stärk engagemang
  • Bli en inspirationskälla

vilken ledare är du?

Den typ av värme och kompetens du utstrålar är avgörande för hur människor uppfattar dig. För att leda människor, måste de tro på dig och ditt ledarskap.    

Redo för att bli den bästa ledaren du kan bli?

Om svaret är ja, kan vi stå till tjänst. Fyll i era uppgifter nedan så hör vi av oss!

2007-2009 fick vi den stora äran att vara ansvariga för fysträningen i Halmstad BK. Huvudtränaren, en viss Janne Andersson är troligen en av de absolut mest mänskliga ledarna vi har haft glädjen att uppleva. På en presskonferens efter en storförlust på Örjans Vall blev han utfrågad av en besviken och upprörd reporter från HP. En av spelarna hade enligt reportern varit anledningen till förlusten. Med darrig röst förklarade reportern att spelaren inte hörde hemma i allsvenskan utan borde spela på bänken i Korpen. Janne svarade välformulerat och rakt: “Det är jag som tar ut laget, det är mitt ansvar och jag byter ut spelare om vi har något bättre att sätta in. Jag tog ut spelaren, han blev inte utbytt och du var inte ens på bänken”, sa Janne till reportern och log. Janne tog alltid på sig ansvaret vid förlust och hyllade alltid spelarna och oss andra tränare vid vinst. Vem vill inte vara spelare eller tränare i hans lag. Det är just denna typ av ledare vi tror är framtiden. Hur agerar du vid kritik? 
Starka och inspirerande ledare bör förstå hur man analyserar och kontrollerar sina känslor för att agera därefter. Med detta kommer inte bara djupare förståelse för dig själv, utan även för andras beteenden. Mer om detta kan ni läsa om på vår sida för personlig utveckling.

Var denna utbildningen inte det ni sökte?

Skulle en annan utbildning passa bättre?

Läs vidare om våra andra utbildningar och tjänster för att hitta det som krävs för att ta dig och din verksamhet närmare målet! 

Vad vill ni uppnå?

Det är viktigt att sätta upp smarta mål för att ha något konkret att sträva efter och utefter det utveckla effektiva medel för att nå målen.

Vilka är målen? Varför?

Vad händer efter att målet uppnåtts? 

Close Menu

ledarskap steg 1-3

Få människor föds till bra ledare. Det är något som kräver kunskap och träning i större utsträckning än vad man tror. Genom att gå vår ledarskapsutbildning kommer du få insikt inom flera områden som kommer göra dig till en mer empatisk och klarsynt ledare. Genom att förstå människor och känslorna de investerar i sina arbetsuppgifter samt våra sanna motivationsfaktorer kommer det bli mycket lättare för dig att anpassa ditt ledarskap. När du förstår människans natur kan du enklare använda ledarskapsverktyg för att motivera, coacha och skapa effektiva team. Vår ledarskapsutbildning är uppdelad i 3 steg.

Coaching för utveckling

Många upplever prestationsångest och stress när man ska lära sig något nytt. Vi hatar att vara dåliga på saker eftersom det ger oss känslan av inkompetens. Det är därför oerhört viktigt att du som ledare kan coacha dina medarbetare på rätt sätt. Efter denna utbildningen kommer du ha ökad förståelse för hur känslor fungerar, hur du kan höja människor i din omgivning och bli en bättre och mer inspirerande ledare. Du kommer dessutom få med dig nya verktyg för bättre kommunikation med dina medarbetare.

utbildning för utbildare

Vi har utbildat inom flera branscher och därför träffat många utbildare genom åren. Vi har genom den erfarenheten fått en tydlig bild av vilka misstag många utbildare faktiskt gör. Under en utbildning kommer en människa ihåg ungefär 10 % av materialet. Det är såklart inte tillräckligt för kunna implementeras och leda till någon förändring. Genom denna utbildning, kommer dina deltagare i framtida utbildningar lära och utvecklas ännu mer. Ifall dina kunder når mätbara resultat i ökad utsträckning, kommer dom investera mer tid och pengar i dina utbildningar.

säljledning

Säljledningen har ett enormt ansvar när det kommer till att utveckla säljarnas prestationer. Genom att samla in KPI:er och data från sina säljare får man konkreta resultat som visar vad som är bra och vad som kan utvecklas. Låter man alla individer göra vad de är bäst på samt lära sig av varandra, kommer goda resultat vara ett faktum. Genom denna utbildningen kommer du förstå vikten av en stabil försäljningsprocess samt uppföljningsarbete för en konstant utveckling av medarbetarna och deras försäljningsresultat.